Fraværsregistrering via IST Home

Fra skoleåret 2022/2023 tar skolen i bruk appen IST Home for at foresatte kan registrere fravær. IST Home skal i første omgang erstatte fraværsmelding via SkoleSMS, men vil på sikt også få flere funksjoner når det kommer til kommunikasjon med lærere og skolen. IST Home er en felles app for barnehage, grunnskole og SFO, og er allerede tatt i bruk hos de aller fleste av våre SFO-er og barnehager. 

Appen bruker ID-porten for pålogging og mulighet for biometrisk autentisering (faceID eller fingeravtrykk) som verifisering av endringer. Leverandøren jobber med videre utvikling av appen og bruken i Færder kommune vil i hovedsak dreie seg om fraværsregistrering i først omgang. Etter hvert som vi blir bedre kjent med løsningen vil vi også ta i bruk flere funksjoner her.

For barneskoler er timeplanvisningen noe begrenset da vi er i utviklingsfasen, men det jobbes med å få denne mer detaljert og presis. 

Appen lastes ned via App Store eller Google Play og har ikonet som vist under. 

IST Home - Klikk for stort bilde 

Lek og moro

 

Friskliv ung er et tilbud i skolehelsetjenesten, og er for barn og ungdom, samt deres foresatte, som ønsker hjelp til å endre på noe i hverdagen. Alle kan henvise eller ta kontakt. Det er mange årsaker til at barn og ungdom begynner hos oss. Noen vil begynne å trene eller være mer i bevegelse. Noen ønsker å være en del av et sosialt fellesskap. Noen ønsker å lære mer om mat og drikke. Noen sover dårlig. Noen ønsker vektoppfølging. Noen har fysiske eller psykiske plager.

Deltakerne kan velge blant de ulike tilbudene vi har, i samarbeid med sin kontaktperson i Friskliv ung.

Friskliv ung-flyer til nedlastning (PDF, 2 MB)

Her endrer du epost, telefon nummer  og adresse