Under finner dere lenker for innlogging til sidene der dere finner karakterene som er publisert. Elvene logger seg inn med Feide, mens foreldre må bruke minID (BankID el.l.) Viktig at du som elev eller foreldre bruker riktig link.

SLT

Det skjer mye nytt i ungdomsmiljøet som vi voksne ikke har kjennskap til. De aller fleste ungdom i Færder går det bra med. Av og til får politiet likevel informasjon om ting som skjer i ungdomsmiljøet som de ønsker å dele med foresatte slik at vi får en samtidig og felles forståelse av hva som beveger seg og skjer der ute.

Teknisk feil

Vi har nå fått melding av kommunenes leverandør at Skooler innloggingen for foresatte er i orden.  Dersom du har lagret en snarvei i din nettleser og denne ikke fungerer bruk denne:  https://faerderparents.azurewebsites.net/

Hva skjer i ungdomsmiljøet i Færder kommune? Det var temaet på et storforeldremøte for foresatte i de fire ungdomskolene i Færder kommune.

Velkommen til nytt skoleår!

Årets skoleår får en annerledes oppstart preget av den pågående situasjonen rundt COVID-19-viruset. Årets 8. trinn starter uten at vi fikk gjennomført de vanlige rutinene som skulle vært gjennomført i forbindelse med overgangen fra barnetrinnet. Vi fikk gjennomført overgangsrutinene med barneskolene slik vi pleier på skolenivå, men fikk ikke gjennomført foreldremøter og elevmøter som normalt.

Er du bekymret for barnet ditt som ikke vil på skolen eller i barnehagen?
Er du selv en elev som synes det er vanskelig å komme på skolen?
Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe til før utfordringene vokser seg større.

Dette er en orientering om de bestemmelsene som gjelder for å klage på karakterer. Orienteringen er skrevet for deg som er avgangselev i grunnskolen og foreldrene dine. Hvis det er noe dere ikke forstår, bør dere spørre lærer eller rektor. Bestemmelser om klager på karakter finnes i forskrift til opplæringsloven kapittel 5.

Siden det ikke avvikles eksamen i år faller dette ut!