SLT

Det skjer mye nytt i ungdomsmiljøet som vi voksne ikke har kjennskap til. De aller fleste ungdom i Færder går det bra med. Av og til får politiet likevel informasjon om ting som skjer i ungdomsmiljøet som de ønsker å dele med foresatte slik at vi får en samtidig og felles forståelse av hva som beveger seg og skjer der ute.

Elevundersøkelsen på Teigar ungdomsskole vil bli gjennomført i løpet av medio uke 45 – 51.

Alle elever deltar.

Lærere vil informere elevene om undersøkelsen før gjennomføring.

Les Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen,  fra Udir.

Teknisk feil

Vi har nå fått melding av kommunenes leverandør at Skooler innloggingen for foresatte er i orden.  Dersom du har lagret en snarvei i din nettleser og denne ikke fungerer bruk denne:  https://faerderparents.azurewebsites.net/

Hva skjer i ungdomsmiljøet i Færder kommune? Det var temaet på et storforeldremøte for foresatte i de fire ungdomskolene i Færder kommune.

Utdanningsdirektoratet

Skolen må finne løsninger som sikrer at elever som ikke kan møte på skolen får opplæring hjemme. Dette gjelder elever som har milde luftveissymptomer eller føler seg syke, og elever som er i karantene og isolasjon.

Les mer om når elevene har krav på opplæring hjemme og hvordan opplæringen kan gjennomføres.

Velkommen til nytt skoleår!

Årets skoleår får en annerledes oppstart preget av den pågående situasjonen rundt COVID-19-viruset. Årets 8. trinn starter uten at vi fikk gjennomført de vanlige rutinene som skulle vært gjennomført i forbindelse med overgangen fra barnetrinnet. Vi fikk gjennomført overgangsrutinene med barneskolene slik vi pleier på skolenivå, men fikk ikke gjennomført foreldremøter og elevmøter som normalt.