Høstferie Fritid Færder

Fritid Færder slipper nå et  innholdsrikt høstferieprogram. (PDF, 2 MB) Gratisaktiviteter over hele linja.

Påmeldingsfrist:  Tirsdag 29. september så skynd dere!

 

Utdanningsdirektoratet

Skolen må finne løsninger som sikrer at elever som ikke kan møte på skolen får opplæring hjemme. Dette gjelder elever som har milde luftveissymptomer eller føler seg syke, og elever som er i karantene og isolasjon.

Les mer om når elevene har krav på opplæring hjemme og hvordan opplæringen kan gjennomføres. 

 

Regjeringen skole

Informasjon fra regjeringen.

På denne siden finner du kortversjonen av det du trenger å vite som forelder i forbindelse med koronasituasjonen. Du kan også klikke deg videre for å lese mer om de forskjellige reglene. Informasjon til foreldre om barn og koronavirus.

 

Korona virus

Høsten er rundt hjørnet, og med den kommer virusforkjølelse. Vi er tettere sammen og mer innendørs. Smittefaren for Covid-19 øker også i barnehage og på skole.

 

Velkommen til nytt skoleår!

Årets skoleår får en annerledes oppstart preget av den pågående situasjonen rundt COVID-19-viruset. Årets 8. trinn starter uten at vi fikk gjennomført de vanlige rutinene som skulle vært gjennomført i forbindelse med overgangen fra barnetrinnet. Vi fikk gjennomført overgangsrutinene med barneskolene slik vi pleier på skolenivå, men fikk ikke gjennomført foreldremøter og elevmøter som normalt.

 

Er du bekymret for barnet ditt som ikke vil på skolen eller i barnehagen?
Er du selv en elev som synes det er vanskelig å komme på skolen?
Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe til før utfordringene vokser seg større.