I forbindelse med utfordringer knyttet til pandemien har vi tilpasset vår praksis i behandlingen av søknader. Nå er vi tilbake i normal hverdag og henviser til retningslinjene som gjelder for disse søknadene. Spesielt presiseres pkt.1 i retningslinjene (frist for å søke som er minimum tre uker før ønsket permisjon). Denne fristen vil igjen bli overholdt fra og med tirsdag 18.10.2022. Søknader som kommer inn mindre enn tre uker i forkant vil ikke bli behandlet jfr. retningslinjene.
Det er viktig at det blir søkt om permisjon via skjema nederst i lenken over, det er ikke tilstrekkelig å sende inn en fraværsmelding via IST Home med teksten "Ferie".

 

Reflekskampanjen starter opp igjen, og nå frister skolen med et skikkelig "Kinderegg"! Trinnet kan vinne penger, få bedre helse og en tryggere skolevei.

Hvor mange elever på trinnet går, sykler eller sparkesykler, med refleks til skolen?

Beste trinn vinner pengepremie - Kampanjen vil være i uke 42, 43 og 44

  

 

KONTAKTLÆRERE 2022/2023

Møtereferater og andre dokumenter tilknyttet elever på Labakken skole finner du ved å logge deg inn på "IOP innlogging for foresatte"  

I åpningsuken (uke 43) med internasjonalt preg, ønsker vi litt hjelp fra dere foresatte i forbindelse med «Smakebiter fra mange land!». Vi håper på mat fra alle verdens hjørner, også norske retter!

 

 Midlertidig stengt gang og sykkelsti over jordet og informasjon om "kiss&ride"