Her finner du informasjon om: *anbefaling om selvtesting av alle elever og ansatte etter juleferien. *Oppstart av 2022 på gult nivå. *Unntak fra smittekarantene for ansatte i skole og barnehage. 

brev info

To translate this article: Use the "Language"-button in the top right corner of the page. This is available on computers only.

5.-10.TRINN SKAL HA HJEMMESKOLE FRA 20.-22.DESEMBER

For å lette trykket på skolene før jula setter inn og gjøre det enklere å ha de yngste elevene på skolen, innføres hjemmeskole for 5.-10.trinn fra mandag til og med onsdag kommende uke.

Elevene på 5.-10.trinn vil få et opplegg fra skolen og ha digital kontakt med lærere og annet personell. Elever som av ulike årsaker trenger å være på skolen, vil få tilbud om det. Foresatte kan også henvende seg til skolen dersom de vil ha et slikt tilbud til sitt barn.

Gjennomføringen av skoledagen på Teie skole fra torsdag 16.desember er planlagt slik:

brev info

 

I går kom regjeringen med nye restriksjoner og anbefalinger for samfunnet. Med stigende smitte og den nye Omikronvarianten, er det dessverre nødvendig.

Samfunnet oppfordres til å redusere antall nærkontakter, holde en meters avstand og bruke munnbind. Tiltakene settes inn for å få ned presset på helsevesenet, og for at vi skal kunne holde barnehager og skoler åpne.

Labakken skole. Foto.

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2016.

elevundersøkelse

Elevundersøkelsen på Teie skole vil bli gjennomført på følgende tider:

  • 5. trinn: 24. november
  • 6. trinn: 19. november
  • 7.trinn: 18. november

Lærere vil informere elevene om undersøkelsen før gjennomføring.

Les informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen fra Udir.

Alle barneskoler og skolefritidsordninger (SFO) i Færder kommune har en storsatsning i fysisk aktiv læring i regi av  Senter for fysisk aktiv læring (SEFAL).

Disco farger

Teiekveld for alle elever på 5., 6. og 7.trinn arrangeres torsdag 18.november kl. 18:00-20:30 av FAU og klassekontakter på 7.trinn. Arrangementet har gratis inngang inkludert lodd til loddtrekning av kule premier i løpet av kvelden.