fargeblyanter og regnbue

Viktig informasjon til foresatte for elever på 7.trinn som planlegger skolebytte ved overgang til ungdomstrinn. Se kommunens nettside

 

Gaming for mellomtrinnet

Bli med på turneringen. Test nye spill. Vi lover hyggelig stemning for alle spillentusiaster.

Invitasjon fra Tønsberg og Færder bibliotek (PDF, 36 kB)

Lek og moro

 

 

 

Friskliv ung er et tilbud i skolehelsetjenesten, og er for barn og ungdom, samt deres foresatte, som ønsker hjelp til å endre på noe i hverdagen. Alle kan henvise eller ta kontakt. Det er mange årsaker til at barn og ungdom begynner hos oss. Noen vil begynne å trene eller være mer i bevegelse. Noen ønsker å være en del av et sosialt fellesskap. Noen ønsker å lære mer om mat og drikke. Noen sover dårlig. Noen ønsker vektoppfølging. Noen har fysiske eller psykiske plager.

Deltakerne kan velge blant de ulike tilbudene vi har, i samarbeid med sin kontaktperson i Friskliv ung.

Friskliv ung-flyer til nedlastning (PDF, 2 MB)

Labakken skole. Foto.

 

Barn født i 2017 skal begynne på skolen høsten 2023.
NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2017.

helsedirektoratet og helsenorge

Den usikre situasjonen i Europa og faren for atomulykker kan virke skremmende for både voksne, ungdommer og barn. Helsedirektoratet og Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) har utarbeidet råd om hvordan voksne kan snakke med barn om krig og frykt for atomutslipp. Rådene er rettet mot både foreldre, omsorgspersoner og profesjonelle slik som lærere, barnehageansatte og helsepersonell.

  

 Det vil pågå gravearbeider i Teieskogen fra neste uke og frem til jul. Arbeidene gjelder ny kommunikasjonskabel i forbindelse med vannforsyning til Færder kommune. Gravingen vil foregå fra høydebassengene på Teie til Munkerekkeveien 70.

Elevundersøkelsen på Teie skole vil bli gjennomført på følgende tidspunkter:

  • 5. trinn: 29.november
  • 6. trinn: 14.november
  • 7. trinn: 30. november
brev info

I forbindelse med utfordringer knyttet til pandemien har vi tilpasset vår praksis i behandlingen av søknader. Nå er vi tilbake i normal hverdag og henviser til retningslinjene som gjelder for disse søknadene. Spesielt presiseres pkt.1 i retningslinjene (frist for å søke som er minimum tre uker før ønsket permisjon). Denne fristen vil igjen bli overholdt fra og med tirsdag 18.10.2022. Søknader som kommer inn mindre enn tre uker i forkant vil ikke bli behandlet jfr. retningslinjene.
Det er viktig at det blir søkt om permisjon via skjema nederst i lenken over, det er ikke tilstrekkelig å sende inn en fraværsmelding via IST Home med teksten "Ferie".

 

Sommerferien er over for de fleste og det er snart skolestart for alle skolens 453 elever. Jeg håper alle sammen har hatt noen fine sommeruker. Velkommen tilbake alle sammen!