Færder Kulturskole

Øy'ne synger

Flere Farger er en forestilling presentert av barn og ungdom fra hele verden. Dette er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra.

Det startes opp tilbud om leksehjelp i Teie kirke (ved Teie torg) på mandager. Målgruppe er elever på 5.trinn ved Teie skole. Oppstart mandag 18. oktober.

sentralbord telefon

Mandag 04.10.2021 blir skolenes sentralbord overført til kommunens sentralbord. Telefonnummeret til sentralbordet er 33 39 00 00. Kontaktinformasjon til skolen finnes også på skolens hjemmeside under "Kontakt".

Bra mat kurs

Friskliv Ung holder gratis kostholdskurs for foresatte til barn og ungdom. Kurset holdes over tre ettermiddager og tar utgangspunkt i kostråd fra Helsedirektoratet.

sykkeldekk

Det har skjedd flere alvorlige ulykker i Vestfold fordi noen har løsnet skruer og hjul på andre sine sykler. Derfor har politiet sendt et brev til alle skoler om dette. Skolen har snakket med elevene om dette, men vi ber også om at dere foreldre tar opp dette hjemme og snakker om mulige konsekvenser av slik handlinger. Brevet fra politiet følger vedlagt.

Meddelelse til skoler brev fra politiet (PDF, 76 kB)

Tellinger viser at voksne i vårt fylke er blant de dårligste på bruk av refleks. Faktisk er vi tredje dårligst i hele Norge, med bare 42% voksne som bruker refleks. Kan du hjelpe fylkeskommunen med å komme med gode ideer til hvordan de skal få voksne til å bruke refleks?

Er du bekymret for barnet ditt som ikke vil på skolen eller i barnehagen?
Er du selv en elev som synes det er vanskelig å komme på skolen?
Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe til før utfordringene vokser seg større.

Friskliv ung gir tilbud til barn og unge (PDF, 2 MB) mellom 12–20 år som ønsker støtte og hjelp med kosthold, fysisk og psykisk helse. Vi har både gruppe- og individuelle tilbud. Vi har også tilbud om kurs for foreldre i Bra Mat og treningsgrupper til barn og foreldre.

Sommerferien nærmer seg slutten og snart er det skolestart for alle skolens 455 elever. Jeg håper alle sammen har hatt noen fine sommeruker.

Vi ønsker spesielt de 52 nye 1.klassingene velkommen til Teie skole. Vi gleder oss til å bli kjent med dere alle sammen!

Her ser dere oversikten over kontaktlærere på trinnene for skoleåret 2021/2022. Oversikt over ressurslærere, faglærere og spesialpedagoger knyttet til trinnene presenteres før sommerferien.