Alle barneskoler og skolefritidsordninger (SFO) i Færder kommune har en storsatsning i fysisk aktiv læring i regi av  Senter for fysisk aktiv læring (SEFAL).

«Et annerledes juletre» videreføres også i 2021. Som tidligere år vil det henges opp lapper med julegaveønsker fra lokale barn og ungdom, som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt. Kommunen samarbeider med lokallagene Røde Kors i dette tiltaket.

VIKTIG! Foresatte kan melde inn gaveønske selv på denne linken. Det er mulig å komme med ett ønske pr barn. Siste frist for å melde gaveønsker er 18.november.

Det kommer mer info på hjemmeside og sosiale medier etter hvert.

Det er fortsatt noen elever som har problemer med sitt busskort. Dette er ikke elevenes skyld og de skal likevel få reise med bussen. Vi ber de som opplever feil med reisekort om å ta direkte kontakt med vkt på mail: kollektiv@vtfk.no.

Vi forstår frustrasjonen hos enkelte og håper dette ordner seg raskt.

Vi er på full fart inn i mørketiden og vi har 260 elever som reiser til og fra skolen hver dag -i tillegg til alle som skal i barnehagen. Vi ønsker at alle skal komme seg til og fra på en trygg og god måte og det er spesielt viktig at alle de voksne passer ekstra på -husk refleks!

Færder Kulturskole

Øy'ne synger

Flere Farger er en forestilling presentert av barn og ungdom fra hele verden. Dette er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra.

Leksehjelpen på Fredtun starter opp igjen mandag 25. oktober kl 14:00. Tilbudet går ut til alle i 4 – 10 klasse. Varm mat og hjemmelaget saft.

Arr. Færder kirkelige fellesråd

I dag har alle elever på alle trinn fått mulighet til å snakke om den tragiske hendelsen på Kongsberg 13.oktober. Det har blitt tent lys og elevene har delt tanker, følelser og inntrykk.

Markeringen ble diskutert med FAU-leder Caspar i forkant.

Her kommer det litt høstinformasjon fra skolen:

Takk til FAU nok en gang for:

• den støtten, kraften og besluttsomheten som har resultert i vår flotte nye AKTIVITETSPARK!
  • de nye rosa Lindhøyvestene som vil være veldig nyttig i høst- og vintermørket
  • påfyll av utstyr til Trivselslederne
elevundersøkelse

Elevundersøkelsen på Lindhøy skole vil bli gjennomført i løpet av oktober - 20.desember.

Elevene på 5.-7.trinn deltar.

Lærere vil informere elevene om undersøkelsen før gjennomføring.

Les "Informasjon til foreldre og foresatte ved Elevundersøkelsen" fra Udir.

sentralbord telefon

Mandag 04.10.2021 blir skolenes sentralbord overført til kommunens sentralbord. Telefonnummeret til sentralbordet er 33 39 00 00. Kontaktinformasjon til skolen finnes også på skolens hjemmeside under "Kontakt".