Renovasjon

Renovasjonstjenesten i Færder kommune utføres av Vesar.

En renovasjonsbil fra Vesar og en Vesar-medarbeider som kommer med to avfallsbeholdere som skal tømmes. Foto. - Klikk for stort bilde Vesar

Henting av avfall

Avfallet skal hentes på samme dag hver uke, med mindre det blir endringer i forbindelse med høytidsdager. Det vil variere hvilken avfallstype som hentes. Du finner din hentedag under fanen henting av avfall på vesar.no, eller så kan du laste ned appen Min Renovasjon.

Du kan også finne dine tømmedager ved å logge inn på min side under.

For de som ikke ønsker å benytte digitale løsninger for informasjon om hentedager, så har Vesar en kildesorteringskalender som kan skrives ut, eller bestilles av Vesar. Du finner kildesorteringskalenderen på vesar.no.

Hage- og grovavfall

I Færder kommune hentes hageavfallet hos alle vår og høst, og selve innsamlingen er inkludert i renovasjonsgebyret. Henting av grovavfall, samt papirsekker til hageavfall kan bestilles av Vesar, innen fastsatte frister vår og høst, mot et gebyr. Mer informasjon om dette finner du på vesar.no.

Gjenvinningsstasjon

I Færder kommune finner du gjenvinningsstasjonen Lofterød i Mølleveien 30 på Nøtterøy. Her kan du lese mer om Vesar sine gjenvinningsstasjoner og se åpningstidene. Du kan selv velge hvilken av stasjonene du benytter, uavhengig av kommunegrenser.

Renovasjon - spørsmål og svar

Spørsmål og klager

Spørsmål og klager som gjelder innsamling av husholdningsavfall rettes til Vesar.

Kontaktinformasjon

Vesar

Nettside: vesar.no

Telefon: 33 35 43 80

E-post: post@vesar.no