Jubel på Torød skole! Tre lag vinner "Helt grønn skolevei"

Hurra for Torød skole og de tre lagene som har vunnet årets «Helt grønn skolevei» i Færder!

Helt grønn skolevei» er en vennskapelig konkurranse mellom barneskolene, der elevene har konkurrert om å ha flest «grønne dager» - altså dager hvor de har gått, syklet eller reist kollektivt både til og fra skolen.

De tre vinnerlagene fra Torød skole er “1a” fra første trinn, «Sprekingene» fra fjerde trinn og «Champions are back» fra sjette trinn.

Premieutdeling og diplom

Ordfører Tom Mello overrasket vinnerne ute i skolegården, og ble møtt av nysgjerrige elever, som utfordret ordfører på balltriksing. Da vinnerlagene var samlet kunngjorde ordføreren den glade nyheten.

-        Dere her på Torød skole er de flinkeste elevene i Færder til å gå, sykle eller ta buss til skolen, sa ordføreren til jubel fra elevene.

Premien er et innrammet diplom og 2000 kroner til hvert lag, som de kan bruke på noe sosialt etter eget ønske. Det ble også delt ut is til de glade vinnerne.

For vinnerlaget fra sjette trinn, «Champions are back», var det tredje gangen de stakk av med seieren i denne konkurransen. Da ordføreren spurte laget hvordan de hadde klart å vinne så mange ganger, svarte de kort og godt:

-        Fordi vi VIL vinne, vel!

Det var 18 påmeldte lag som deltok aktivt i årets kampanje i Færder, med til sammen 554 elever – over 150 flere elever enn i fjor. Gjennomsnittlig andel grønne dager for hele konkurransen ble 85,97 %.