Fritid Færder

Fritid Færder - informasjon om åpningstider

Fritidssentrene
Stengt i skoleferien, men Fritidssenter Færder (Teigar) har ekstra sommeråpent tirsdager og fredager i juli (uke 27-30) klokken 17:30 -21:30.

Rockeverkstedet
Fritid Færder har et stort musikkverksted med moderne utstyrspark. Dette er et gratistilbud til dere som ønsker et sted å: lære å spille instrument, øve alene eller med band i et av våre 3 øvingsrom (dersom dere trenger øvingsrom skal vi ordne dette selv om noen av bandmedlemmene eventuelt er over 18 år. Ta kontakt!), eller spille inn musikk i vårt studio.Våre musikkansvarlige Milad og Ulrik viser dere gjerne rundt eller tar en samtale med dere som er interesserte. Rockeverkstedet er åpent parallelt med fritidssentrets øvrige aktiviteter med mindre annet annonseres. Alltid noe ekstra å melde seg på i skoleferiene.

Gaming
På Fritidssenter Færder er det nå et moderne gamingrom. Gaming på Fritid Færder foregår parallelt med fritidssentrets øvrige aktiviteter og i åpningstiden - med mindre annet annonseres. I skoleferier har vi alltid særskilte tilbud for utvidede aldersgrupper. Ta kontakt med vår gamingansvarlige Linus dersom du har spørsmål: 922 88 308.

BUA Færder
BUA er normalt åpen tirsdager og torsdager kl. 14:00–17:00. I juli (uke 27-30) er det åpent tirsdager og fredager kl. 14:00-17:00. I perioden uke 26-32 klarer vi dessverre ikke å levere utstyr utenom åpningstid grunnet gratisaktiviteter for barn og unge på dag- og kveldstid. Normal åpning (tirsdager og torsdager) fra uke 31. Obs! Vi har nå flyttet til Semsveien 11.