Testing for koronaviruset

Klikk for stort bilde

Å teste seg er gratis. Bestill time fra skjema eller ring testtelefonen. Skal du bestille time for flere enn deg selv eller for noen andre enn deg selv, må du ringe testtelefonen for å få time. Adressen til teststasjonen er Stensarmen 9. Vi minner om at alle MÅ bestille time. Du kan ikke komme uanmeldt.

Dersom du har mer alvorlige symptomer og trenger legevurdering er det viktig å ringe din fastlege.

Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19 har anledning til å teste seg.

Timebestilling for innbyggere i Tønsberg, Færder og Holmestrand

Innbygger i Tønsberg, Færder og Holmestrand må logge inn på helsenorge.no og velge bestilling av time ved teststasjonen i Tønsberg)

• Skal du bestille time for flere enn deg selv eller for noen andre enn deg selv, må du ringe testtelefonen (33 31 04 00) for å bestille time.
  • Du kan også bestille time ved å ringe 33 31 04 00.
  • For timebestilling til barn opptil 12 år, ring 33 31 04 00.

Timebestilling for andre

(besøkende, turister og andre som er folkeregistrert i andre kommuner.)

Timebestilling for andre

• Du kan også bestille time ved å ringe 33 31 04 00.

Telefontider

• mandag til fredag kl. 08:30–15:30.
  • lørdag og søndag kl. 09:00–14:45.

Vi minner om at alle MÅ bestille time. Du kan ikke komme uanmeldt. Av og til er det stor pågang, og det kan være at du må vente litt før du får svar.

Testing avkoronaviruset

Attest på negativ test

Flere land krever at reisende fra Norge skal vise attest på at de er testet for covid-19 like før avreise fra Norge. Kommunens teststasjon tilbyr ikke slike attester. For å få en slik attest må du henvende deg til fastlege eller private aktører som har testtilbud.

Timebestilling for innbyggere i Tønsberg, Færder og Holmestrand

Eller ring 33 31 04 00
for timebestilling

Telefontider:
mandag til fredag kl. 08:30–15:30
lørdag og søndag kl. 09:00–14:45

Luftveisklinikken på Stensarmen
Stensarmen 9, 3112 Tønsberg

Det er godt skiltet. Du kan komme gående, syklende eller med bil. Parkering utenfor hallen. På grunn av problemer med eksos, har vi ikke lenger ordningen med å kjøre gjennom hallen.