Sjølystsenteret

Sjølystsenteret er et senter for aktiviteter, fellesskap og glede, for deg som er 55+.  Her kan man komme uten behov for vedtak fra tjenestekontoret. Alle over 55 år bosatt i Færder kommune er velkommen, men må melde seg inn som brukere av senteret for å være med på aktivitetene våre.

Velkommen innom for å se hvordan vi har det. Alle er velkommen til vår kafeteria - med eller uten brukerkort.

Sjølystsenteret har en egen Facebook-side, hvor det informeres om ukens meny og de ulike aktivitetene, samt generell informasjon det kan være kjekt å vite.

Vår visjon

Å bidra til å gi deg bedre helse lenger!

Vår målsetting

Vår målsetting er at våre brukere opplever trygghet, trivsel og tilhørighet og gjør nytte av egne ressurser. At du som bruker får oppleve positiv livsutfoldelse gjennom aktiviteter, fellesskap og glede.

Kafeteria

Vi har åpen kafeteria med servering mandag–fredag. Middagsmenyen til Sjølystsenteret publiseres på Facebook hver torsdag for kommende uke. Her er lenke til vår Facebook-side. Du finner også Menyen på Færder Sentralkjøkken.

Fotterapeut og frisør

Fotterapeut
Helene Joranger er fotterapeut på Sjølystsenteret. Helene har ikke faste dager på Sjølystsenteret, men hun kommer etter behov og når hun får kunder. Kunder kan nå henne på telefon 93 87 36 99.

Frisør
Tine Magdahl er tilgjengelig tirsdager og torsdager kl. 09:00–15:00. Timebestilling direkte på hverdager mellom kl. 09:00–15:00 mobil 46 41 54 31 eller til Sjølyst 33 40 35 96.

Brukerråd

Brukerrådet ved Sjølyst  er et samarbeidsorgan mellom ledelsen ved senteret og brukerne av senteret.

Aktiviteter og kurs

Informasjon og ev. påmelding til kurs og gruppeaktiviteter skjer (ved personlig henvendelse i vår resepsjon eller) ved å ringe resepsjonen.

Program for Sjølystsenteret våren 2024 (PDF, 233 kB)

Datakurs

Vil du lære om mobiltelefon, nettbrett eller PC? På datakurs vil du treffe andre seniorer og lære å bli mer digital. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på datastuekurs. For mer informasjon og påmelding ta kontakt med Sjølystsenteret på tlf.: 33 40 35 90, eller kom innom og ta en prat med en av oss i resepsjonen.

Svømmebasseng

Priser

Hva koster det å benytte Sjølystsenteret? (PDF, 128 kB)

Leie av gymsal

For leie av gymsal, last ned og send inn dette søknadsskjemaet (DOCX, 89 kB)

Velkommen skal du være. 

Kontaktinformasjon

Resepsjonen på Sjølystsenteret

Send e-post

33 40 35 90

Mandag–fredag kl. 09:00–15:00

Tove Christina Reid
Leder
E-post
Telefon 40 91 44 59

Adresse

Sjølyst 23, 3120 Nøtterøy