Kjøkkenet har kvalifisert personale som kan veilede i kostvalg ved ernæringsutfordringer. Institusjonene har kokk knyttet til den enkelte avdeling (kokk på post) som tilbereder mat individuelt tilpasset og lokalt.
Hjemmeboende kan få middager og andre bestillinger bragt hjem en dag i uken etter vedtak fra tjenestekontoret.
Helsedirektoratets kostholds-anbefalinger ligger til grunn for maten som produseres ved Færder sentralkjøkken. Ta en titt i kosthåndboken eller nettsiden helsenorge.no.
Om våre menyer
Menyene består av hovedretter og desserter, og menyene følger ukenummer. Menyene gjelder for de som har avtale med sentralkjøkkenet om matlevering.
Middag for hjemmeboende
Hjemmeboende kan få middager, supper, desserter og lørdagsmat levert hjem hver fredag etter vedtak fra tjenestekontoret. Om du bor hjemme og ikke er i stand til å lage mat selv, kan du søke her:
Søk om helse- og omsorgstjenester
Bestilling av middager for interne og eksterne avtaler med Sentralkjøkkenet: AIVO 2000 Færder sentralkjøkken.