Færder sentralkjøkken

Færder sentralkjøkken ligger lokalisert i Smidsrød helsehus, Øreveien 7, Nøtterøy. Sentralkjøkkenet lager mat for mange enheter i kommunen, og tilbyr ulike diettkoster og formkost (moset mat) etter avtale.

Kjøkkenet har kvalifisert personale som kan veilede i kostvalg ved ernæringsutfordringer. Institusjonene har kokk knyttet til den enkelte avdeling (kokk på post) som tilbereder mat individuelt tilpasset og lokalt. 

Hjemmeboende kan få middager og andre bestillinger bragt hjem en dag i uken etter vedtak fra tjenestekontoret. 

Helsedirektoratets kostholds-anbefalinger ligger til grunn for maten som produseres ved Færder sentralkjøkken. Ta en titt i kosthåndboken eller nettsiden helsenorge.no.

Om våre menyer

Menyene består av hovedretter og desserter, og menyene følger ukenummer. Menyene gjelder for de som har avtale med sentralkjøkkenet om matlevering.

Bilde av forsiden på Kosthåndboken. Bilde av en stor kopp med suppe i, og en brødskive som ligger ved siden av. - Klikk for stort bilde

Månedsmenyer

Kommer

Ukemenyer

Meny for hjemmeboende

Hjemmeboende kan få middager og andre bestillinger bragt hjem en dag i uken etter vedtak fra tjenestekontoret. 
Bestillingsskjema for neste måned leveres hjem sammen med maten. Bruke dette og legg det frem før den 15. i hver måned, slik at den som leverer maten til hjemmet får bestillingsskjema med seg tilbake. Unntaksvis kan det sendes på e-post til janicke.gurijordet@faerder.kommune.no

Bestilling av middager for interne og eksterne avtaler med Sentralkjøkkenet: AIVO 2000 Færder sentralkjøkken.

Kontaktinformasjon

Færder sentralkjøkken

Telefon: 40 91 44 06 

Janicke Gurijordet
Leder
E-post
Telefon 40 91 44 09

Adresse

Øreveien 7, 3120 Nøtterøy