Kjøkkenet har kvalifisert personale som kan veilede i kostvalg ved ernæringsutfordringer. Institusjonene har kokk knyttet til den enkelte avdeling (kokk på post) som tilbereder mat individuelt tilpasset og lokalt.
Hjemmeboende kan få middager og andre bestillinger bragt hjem en dag i uken etter vedtak fra tjenestekontoret.
Helsedirektoratets kostholds-anbefalinger ligger til grunn for maten som produseres ved Færder sentralkjøkken. Ta en titt i kosthåndboken eller nettsiden helsenorge.no.
Om våre menyer
Menyene består av hovedretter og desserter, og menyene følger ukenummer. Menyene gjelder for de som har avtale med sentralkjøkkenet om matlevering.
Månedsmenyer
Kommer
Ukemenyer
Meny for hjemmeboende
Hjemmeboende kan få middager og andre bestillinger bragt hjem en dag i uken etter vedtak fra tjenestekontoret.
Bestillingsskjema for neste måned leveres hjem sammen med maten. Bruke dette og legg det frem før den 15. i hver måned, slik at den som leverer maten til hjemmet får bestillingsskjema med seg tilbake. Unntaksvis kan det sendes på e-post til janicke.gurijordet@faerder.kommune.no
Bestilling av middager for interne og eksterne avtaler med Sentralkjøkkenet: AIVO 2000 Færder sentralkjøkken.