Velg seriøs arbeidskraft

Ordfører Roar Jonstang og politistasjonsjef i Tønsberg, Øystein Holt - Klikk for stort bildeOrdfører Roar Jonstang og politistasjonsjef i Tønsberg, Øystein Holt

Skal du pusse opp eller bygge ut? Hvordan sikrer du deg at du benytter seriøse håndverkere i hjemmet ditt?

For å få flere til å bruke seriøse håndverkere vil alle i Færder som kjøper bolig, fritidsbolig eller sender byggesøknad bli ringt opp av Skatteetaten med oppfordring om å bruke seriøse håndverkere. Etter veiledning på telefon, vil du også fått tilsendt skriftlig informasjon om hvordan du kan velge riktig. (PDF, 4 MB)

Et tilbud til innbyggerne

Målet med satsingen Tettpå: Færder er å hjelpe innbyggerne i Færder kommune  med å velge seriøs arbeidskraft ved bygging og oppussing.

Dette er et tilbud som vil øke kunnskapen om rettigheter og plikter hos tiltakshaverne i kommunen. Vi håper at dette vil gjøre det enklere å velge seriøse håndverkere og som reduserer etterspørselen av useriøs arbeidskraft, sier Færder kommunes ordfører, Roar Jonstang.

Tettpå:Færder – er et samarbeidsprosjekt mellom kommunen og Skatteetaten. Arbeidet skjer i nært samarbeid med Sør-Øst politidistrikt, NAV, Arbeidstilsynet og #Medbyggerne, for å forebygge arbeidslivskriminalitet (A-krim) i privatmarkedet.

I veilederen under får du tips om hvordan du kan være med på å forebygge arbeidslivskriminalitet, og bidra til et sunt og godt arbeidsliv i nærmiljøet og i Norge.