Bli varslet på SMS

Du må selv sørge for at du er registrert med korrekte opplysninger i det nasjonale Kontakt- og reservasjonsregisteret for å bli varslet om viktig informasjon i ditt nærmiljø. Du kan også sette opp tilleggsoppføringer på varslemeg.no.

En mobiltelefon som holdes av to hender. Foto. - Klikk for stort bilde

Færder kommune har mulighet til å sende ut SMS-varsler til alle som er registret i Færder kommune. Dette kan eksempelvis gjøres ved vannlekkasjer, vegarbeid, kokevarsel ved usikker drikkevannskvalitet og andre hendelser. Avsender for meldingene er «FARDER».

SMS-varsling utføres ved at Færder kommune markerer et område på kart. Alle som har sin telefon registrert på adressene som er markert, vil motta SMS. I en krisesituasjon vil vi også benytte oss av dette registeret for SMS- varsling.

For privatpersoner hentes det kontaktinformasjon fra det nasjonale Kontakt- og reservasjonsregisteret. For bedrifter hentes det kontaktinformasjon fra Enhetsregisteret.

Sjekk dine opplysninger

For å være sikker på at du mottar SMS-varsling, ber vi deg sjekke dine opplysninger i Kontakt- og reservasjonsregisteret.

Tilleggsoppføringer

varslemeg.no, kan privatpersoner og bedrifter registreres tilleggsoppføringer på adresser som ikke ligger registrert på deg eller din bedrift i det nasjonale kontaktregisteret eller i enhetsregisteret. For eksempel kan man lage en oppføring på foreldres - eller slektningers boligadresse, en hytte, eller en leid bolig. I denne brukerveiledningen (PDF, 461 kB) kan du se hvordan man oppretter en tilleggsoppføring på varslemeg.no.

Vi gjør oppmerksom på at kommunen har byttet underleverandøren for varslingsløsningen fra UMS (Everbridge) til Fram Web AS. Varslemeg.no har nå erstatte servicevarsling.no.

Innlagt kontaktinformasjon i servicevarsling.no har flyttet over til varselmeg.no som driftes av FramWeb AS (Fram Web - Informasjon om behandling av personopplysninger). Kontaktinformasjonen inneholder navn, adresse, mobilnr., hustelefonnummer. Navn som er registrert som skjult forblir også hemmelig i overgangen.
Innlagte data kan slettes til enhver tid, men da vil kommunen ikke lenge være i stand til å sende ut varslinger.