Aktuelle saker

Det er proppfullt av hyggelige mennesker, og godt å se at vi er tilbake etter pandemien.

Ordføreren snakker om hvilken ressurs den eldre befolkningen er og Leve hele livet-reformen. Han overleverte gave til brukerrådet på 6000 til leder Frans Uyttendaele.

De har syklet og gått, både i sol og regn. Hver eneste dag, alle sammen. Dermed var fjerdeklasse på Torød grønnest og best i hele kommunen.

Det var skikkelig festivalstemning da ungdomsskoleelever fra Færder, Tønsberg, Horten og Holmestrand møttes på Slottsfjellet i Tønsberg.

Det planlagte innbyggerrådet om barn og unges psykiske helse som var planlagt 14. juni er flyttet til 13. september grunnet få påmeldte. Færder kommune jobber for at barn og unge skal ha god psykisk helse. Vi ønsker å ha et godt tilbud når noen kjenner at livet blir vanskelig. Nå ønsker vi dine verdifulle råd om hva du tenker vil bidra til god psykisk helse for barn og unge, og hvilke tilbud vi bør ha. Velkommen til innbyggerråd tirsdag 13. september.

- I løpet av noen få uker denne våren har 73 ukrainere blitt bosatte i Færder kommune. I tillegg er det et titall personer som oppholder seg i kommunen. De bor privat hos venner og bekjente eller har leid seg en leilighet. Flere av disse har søkt om alternativ mottaksplassering og ønsker å bli bosatte i kommunen permanent. Disse venter på vedtak om dette, sier virksomhetsdirektør Laila Rognaldsen.

Legekontor. Foto.

Det er viktig at du fornyer resepter og eventuelle sykemeldinger før fastlegen din tar ferie. Vikarlege er kun tilgjengelig for øyeblikkelig hjelp.

Færderseilasen går av stabelen for fjerde gang den 10. - 12. juni.  Seilerne reiser fra Oslo på fredag og avsluttes ved Husøyflaket. Avhengig av hvor raskt vinden tar båtene, vil de komme til Tønsberg fredag kveld eller lørdag. Det er ventet ca. 400 båter inn til Tønsberg.

Færder kommune har laget et forslag til ny anleggsplan for fysisk aktivitet, idrett, friluftsliv og kultur for perioden 2023 til 2027. Nå er planforslaget lagt ut til høring og du kan komme dine innspill!

I Færder kommune får alle elever i 5. trinn tilbud om opplæring i seiling og utesvømming. Tilbudet startet i 2021 og er et samarbeide mellom Tønsberg Seilforening og kommunen. Midler fra Sparebankstiftelsen DNB har vært avgjørende for å realisere prosjektet «Med vind i seilene».

Sjølystdagen er tilbake etter 2 år uten. Brukerrådet på Sjølystsenteret arrangerer Sommerfest med grilling, vafler og underholdning. Ordfører kommer også på besøk kl 13.00. Arrangementet er mellom kl 11.30 og 14.30.

Les mer på Sjølystsenteret sin nettside.