Aktuelle saker

Det er lov å bruke vannscooter i Færder kommune, men ikke i Færder nasjonalpark. Nasjonalparken omfatter det aller meste av skjærgården i den østlige og sørlige delen av kommunen. Her er vannscooterbruk forbudt etter verneforskriften.

Kommunestyret i Færder valgte tunnelalternativet med 28 mot 19 stemmer i kommunestyremøtet 30. mai.

Renovasjonsappen «Min Renovasjon» er nå tilgjengelig for deg.  Her kan du få varsel før hentedager rett på telefonen, i tillegg til informasjon om åpningstider på gjenvinningsstasjonene og sorteringsguide.

Luftfoto Teie ca 1947

På oppdrag for Nøtterøy kommune og Færder kommune (fra 1/1-18) har Asplan Viak utarbeidet en kulturhistorisk stedsanalyse (DIVE-analyse) for Teie. Vestfold fylkeskommune har finansiert arbeidet.

Nå er vi Færder kommune, og her er en oversikt over hvor du finner noen av tjenestene i den nye kommunen samt sentrale telefonnummer.

Skoler, barnehager og institusjoner finner du der de var tidligere.