Aktuelle saker
Labakken skole. Foto.

Barn født i 2017 skal begynne på skolen høsten 2023.
NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2017.

Færder kommune vedtok 16. november en ny plan for anlegg til idrett, fysisk aktivitet, friluftsliv og kultur.

Strømmåler og en notatblokk

Høye strømpriser og høye energikostnader er en stor utfordring for næringslivet.  arrangeres et webinar for lokale næringsdrivende og bedrifter med konkrete råd om beste måten å kjøpe, spare og eventuelt produsere strøm.

300 gjester var samlet på Støperiet. De hadde alle noe til felles; De har nettopp flyttet til Færder og Tønsberg.

Vesar, Norsk Gjenvinning Renovasjon og Færder kommune arbeider sammen for å øke trafikksikkerheten når avfall hentes i Færder. Et viktig mål er å redusere ryggeavstander og andre situasjoner som påvirker trafikksikkerhet for både innbyggere og sjåfører.

Illustrasjonen av seks mennesker som holder opp hver sin plakat

Alle over 65 år og alle med en eller flere definerte sykdommer/tilstander som gir økt risiko for alvorlig sykdomsforløp  å ta en oppfriskningsdose. Alle i alderen 18 til 64 år som ønsker oppfriskningsdose koronavaksine

Elin Jakobsen - kommuneoverlege i Færder kommune. Foto.

De siste ukene har det vært en økning i antallet som blir syke på grunn av Covid-19. Vaksinasjonsdekningen i Færder kommune er svært høy for de tre første dosene av koronavaksine, men er betydelig lavere for fjerde dose.

Minibuss

Denne uken starter et nytt tilbud om transportforbindelse mellom Bergan og Borgheim med stopp ved Bjønnesåsen bo- og aktivitetssenter og Gipø. Minibussen vil gå til oppsatte tider på tirsdager og torsdager. Tilbudet er gratis.

Kunstner og ordfører holder et bilde

Keramikeren Elisabeth von Krogh, bosatt i Færder, er kanskje mest kjent for sine krukker som bl a smykker Oslo lufthavn og kommunestyresalen til Færder kommune. Den aktive kunstneren har hatt en rekke utstillinger siden hun startet opp i begynnelsen av 70-tallet og i høst kunne man se hennes nyeste utstilling «Innviklinger» i Kunstnerforbundet i Oslo.

Frivillige lag og foreninger kan søke om inntil kr. 25.000 til trafikksikkerhetstiltak gjennom kampanjen Verdifull transport. Søknadsfrist er 1. desember.