Informasjon om koronavirus

Vi har samlet all informasjon om koronaviruset her.

Hvis du kjenner symptomer på smitte, kan du bestille test på luftveisklinikken.

Bestill time digitalt fra skjema (innlogging med bank ID)

Testtelefon 33 31 04 00
Telefontider: mandag-fredag fra kl. 08.30-15.00, lørdag og søndag fra kl. 09.00-14.00.

Aktuelle saker

Høstferien er i uke 41 (5.-11. oktober), og Færder har mye å by på! Her har vi samlet noen forslag til aktiviteter og opplevelser.

Færder kommune vil fra 1. oktober 2020 fakturere kommunale gebyrer månedlig, totalt 12 terminer pr. år. Forfallsdato vil være den 20. i hver måned.

Trafikksikkerhetskampanjen Verdifull transport er til for frivillige lag og organisasjoner som ønsker et økt fokus på trafikksikkerhet for sine medlemmer. Søknadsfrist er er 1. desember.

Onsdag 30. september er det møte i formannskapet. Møtet sendes direkte på kommunens nettside fra kl. 15:00.

I Færder kommune er det fortsatt 32 personer som har vært smittet med covid-19. Det tyder på at veldig mange er veldig flinke til å overholde alle smittevernrådene. Det er bra!
Samtidig øker smitten i landet, og særdeles i Oslo.

Informasjon om offentlige legater i Færder kommune. Søknadsfrist 15. november.

Fritid Færder arrangerer i høst flere morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

Rein Alexander og Petter Anthon Næss besøker Den kulturelle spaserstokken i Færder kommune denne høsten.

De har i løpet av noen dager holdt konserten «Rein sangglede» for institusjonene i Færder kommune.

Hundeparken på Rosanes har nå vært i bruk i ett år. Bruken av hundeparken og eventuelle konsekvenser for nærområdet skal evalueres. Færder kommune ønsker derfor at brukere av hundeparken og friområdet, naboer og andre, svarer på en spørreundersøkelse.

Et pent juletre til Teie torv søkes! Det skal være ca 10 meter høyt. Hvis det er høyere enn 10 meter, så kapper kommunen det til riktig lengde.